Chłodziarka do przechowywania wina (winiarka) linii Cluster Concept w kolorze czarnej lawy – Obsidian Black Glass
Cechy:
– Sterowanie sensorowe
– Cyfrowy wyświetlacz temperatury
– Zawiasy po lewej stronie (drzwi nieodwracalne)
– Drzwi szklane z powłoką UV
– Ciemne wnętrze komory
– Oświetlenie LED
– 3 drewniane półki
– Wysuwane prowadnice (częściowo)
– Komora jednostrefowa – temperatura chłodzenia od 5C do 22C,
– Pojemność przechowywania: 18 butelek wina 0,75 l (76 mm)+ 4 butelki szampana (90 mm)
– Instalacja w kolumnie
– Pasuje do innych urządzeń kompaktowych
Dostępne wersje:
– FCLWC 4522 TC BK z zawiasami po prawej stronie
Schładzarko-zamrażarka szokowa („blast chiller”) linii Cluster Concept w kolorze czarnej lawy – Obsidian Black Glass
Urządzenie do którego można włożyć gorące potrawy, aby je szybko schłodzić, lub zamrozić. Szybkie obniżenie temperatury świeżo przygotowanej potrawy pozwala na zachowanie jej naturalnych cech i powoduje natychmiastowe zatrzymanie procesów rozkładu. Urządzenie tworzy też najlepsze warunki dla delikatnych potraw takich jak wyrastające ciasto na zakwasie lub sosy.
Funkcje schładzania (+3°C) , zamrażania (-18°C) i podgrzewania (+70°C) potraw.
Cechy:
– Sterowanie sensorowe
– 8 programów (4 chłodzące + 4 grzewcze)
– Chłodzenie i zamrażanie od +3C do -18C, a nawet -30C
– Można schładzać potrawy płynne (np. zupy)
– Podgrzewanie do +70C
– Pozwala na potraw przygotowywanych w/g receptur „slow cooking”
– Funkcja wyrastania ciasta drożdżowego
– Regulacja czasu i temperatury
– Wyświetlacz dotykowy TFT
– Pojemność 40 l
– Wnętrze komory INOX
Standardowe wyposażenie:
– Półka grilla x 1
– Taca szklana x 1 (taka sama jak w piekarnikach 60 cm). Bezpośrednio po upieczeniu, gorącą potrawę można przełożyć do blast chillera.
– Oświetlenie komory x 1
Schładzarko-zamrażarka szokowa („blast chiller”) linii Cluster Concept w kolorze czarnej lawy – Obsidian Black Glass
Urządzenie do którego można włożyć gorące potrawy, aby je szybko schłodzić, lub zamrozić. Szybkie obniżenie temperatury świeżo przygotowanej potrawy pozwala na zachowanie jej naturalnych cech i powoduje natychmiastowe zatrzymanie procesów rozkładu. Urządzenie tworzy też najlepsze warunki dla delikatnych potraw takich jak wyrastające ciasto na zakwasie lub sosy.
Funkcje schładzania (+3°C) , zamrażania (-18°C) i podgrzewania (+70°C) potraw.
Cechy:
– Sterowanie sensorowe
– 8 programów (4 chłodzące + 4 grzewcze)
– Chłodzenie i zamrażanie od +3C do -18C, a nawet -30C
– Można schładzać potrawy płynne (np. zupy)
– Podgrzewanie do +70C
– Pozwala na potraw przygotowywanych w/g receptur „slow cooking”
– Funkcja wyrastania ciasta drożdżowego
– Regulacja czasu i temperatury
– Wyświetlacz dotykowy TFT
– Pojemność 40 l
– Wnętrze komory INOX
Standardowe wyposażenie:
– Półka grilla x 1
– Taca szklana x 1 (taka sama jak w piekarnikach 60 cm). Bezpośrednio po upieczeniu, gorącą potrawę można przełożyć do blast chillera.
– Oświetlenie komory x 1